De kledingbieb voor baby's

Duurzaam speelgoed uit de Poolse bergen: Wooden Story

Misschien is het al een keer opgevallen dat er op de foto’s met outfits van BIEBY altijd een figuurtje van blokjes te zien is. Hiervoor gebruik ik de blokken van Wooden Story.

Al drie generaties lang maakt dit bedrijf prachtige producten van hout in het Beskidy gebergte in Polen. 

Voor het kleuren en behandelen van het speelgoed maken ze gebruik van natuurlijke materialen waardoor ze geen giftige materialen bevatten, wat het veilig maakt voor je mini om mee te spelen of om op te sabbelen (of het nu een bijtring of een blokje is). Het design is tijdloos en kan generaties lang mee en daarnaast worden de items geleverd in prachtige verpakkingen die je heel goed kunt (her)gebruiken.

Voor BIEBY en vooral ook voor mijn mini heb ik de rainbow blocks in de XL maat aangeschaft. Omdat zijn fijne motoriek nog volop in ontwikkeling is kan hij met deze grote blokken wat gemakkelijker uit de voeten, al blijft zijn favoriete bezigheid nog steeds het omduwen van door mij of vriendlief gemaakte bouwwerken.  

Je kunt de artikelen bij een aantal (web)shops in Nederland krijgen, maar voor het overzicht van alle artikelen kun je een kijkje nemen op de website van Wooden Story zelf. 

WOODEN STORY WEBSITE

Hieronder een kleine impressie van de producten die ze maken en de prachtige verpakkingen waarin ze geleverd worden.