De kledingbieb voor baby's

Een nestje waar wij ook graag in zouden kruipen

Misschien waren ze er nog niet zoveel toen mijn mini klein was of heb ik het gewoon gemist, maar ik kan de laatste tijd niet om de babynestjes heen. Comfortabele zachte mandjes waar je baby geborgen in kan liggen.

Je hebt ze in alle soorten en maten maar van dit  handgemaakte gevlochten nestje van Bundles & Bunches is toch wel een van de mooiste die ik gezien heb.

De materialen van het nestje zijn hyperallergeen en veilig voor jouw mini en extra handig is dat je de gevlochten rand, los kan maken van het matras zodat je hem ook kan gebruiken om onder de borst en armen van je kindje te leggen voor de zogenaamde ‘tummy time’

Een fan van het vlechtwerk?  Ze hebben ook nog gevlochten babymatjes en een XL variant als woonaccessoires of om zelf onder te kruipen.

Hieronder een paar foto’s van de producten en wil je meer weten neem van vooral een kijkje op de website van Bundles & Bunches

Oh en nog een extra reden om een aankoop te doen, afgezien van het feit dat de producten prachtig zijn, is dat een deel van jouw aankoopbedrag wordt gedoneerd aan een goed doel.