De kledingbieb voor baby's

Extra veel liefde voor deze XL knuffels van Big Stuffed

Als kind speelde ik al liever met knuffels en heb ik eigenlijk nooit omgekeken naar een pop of Barbie. Op deze onderwatervrienden van Big Stuffed ben ik dan ook helemaal verliefd.

Big Stuffed is in 2013 opgericht door voormalig modeontwerpster Dana Muskat en is ontstaan toen zij een handgemaakte Octopus van 1 meter maakte voor haar pasgeboren nichtje.  Niet veel later maakte ze er nog een voor iemand anders en al snel ontving ze zoveel reacties dat ze besloot een eigen label te creëren. 

De huidige collectie bestaat uit een aantal Albino onderwater wezens, die zijn verlaten door hun families bij hun geboorte, omdat ze anders zijn. Deze knuffels zijn nu op zoek naar een nieuw gezin om hen te adopteren en te knuffelen. Alle knuffels worden met de hand en veel liefde en aandacht gemaakt in Frankrijk en ze zijn veilig voor alle leeftijden. 

TIP: wekelijkse fotosessie met je mini en maxi knuffel

De knuffels zijn lekker groot en zijn ook ideaal om te gebruiken als “meetlint” voor een fotoserie met je pasgeboren baby, tot dat hij/zij 1 jaar oud is. Elke week maak je een foto van je baby naast de knuffel (bij voorkeur telkens op dezelfde achtergrond bijvoorbeeld een (donker gekleurd) dekbedovertrek/plaid of xl-hydrofiel). Uiteindelijk kun je alle foto’s samenvoegen in een overzicht en kun je aan de hand van de knuffel goed zien hoezeer je kindje zal zijn gegroeid. Daarnaast is het natuurlijk een heerlijk vriendje om mee te knuffelen. Tenslotte zijn ze zo prachtig gemaakt dat ze ook niet misstaan als accessoire  in je interieur.

Je kunt de collectie bekijken op de website van Big Stuffed en de Instagram feed is ook een feestje om naar te kijken

Hieronder een kleine impressie:

 

 alt=