De kledingbieb voor baby's

Originele zwangerschapsaankondigingen

Dat ik zwanger bleek te zijn van onze mini was überhaupt een hele grote verassing want hij was compleet ongepland. De aankondiging sloeg sowieso al in als een bom, bij zowel mij, mijn partner als bij al onze familie en vrienden, dus wij hebben er niet een speciale aankondiging bij gemaakt.

Nu zie ik veel aankondigingen voorbijkomen met foto’s waarop een echo foto te zien (met of zonder toekomstige ouders erbij). Bedrukte t-shirts en rompers van grote broers en zussen en foto’s met miniatuurversies van schoentjes vergezeld door die van de ouders. 

Soms denk ik wel eens na over de manier hoe ik het had aangepakt als onze mini zich niet als een kindersurprise had aangediend en de volgende manieren waren zeker een kanshebber geweest.

Zoals in de film


bron: Twitter.com/MsKarliJohnson

Hoewel ik bij lange na niet meer in de buurt kom van een tienermoeder is de film Juno toch wel een van mijn favorieten en aangezien de achtergrond van de poster een vrij eenvoudig patroon heeft zou je deze vrij gemakkelijk kunnen namaken. Maar naast een bekende foto kun je ook goed een eigen draai geven aan een filmposter zoals onderstaand stel.


bron: Imgur

Who is watching


bron: Twitter.com/NikkeWhitman

Deze manier is grappig om bijvoorbeeld als foto door te sturen, maar zo zou je je Netflix ook kunnen instellen als je niet samen met je partner de test doet en hij dit als verassing zou kunnen zien als hij thuiskomt.

Ice ice baby


bron: Emily Levenson

Het blijft een heerlijk (fout) nummer en de manier waarop je het kunt gebruiken om een zwangerschap uit te beelden vind ik persoonlijk reuze grappig.

Fortune cookies

Je kunt (bij de toko) een zak fortune cookies kopen en over het algemeen kun je de booddshap die erin zit met een pincet er vrij gemakkelijk uithalen. Vervang deze dan door een strookje papier waarop je jouw persoonlijke bericht schrijft van de zwangerschap en serveer de koekjes na een etentje.

De stukjes vallen op zijn plaats

Je kunt een puzzel maken met daarop bijvoorbeeld een foto van de echo of een tekst waarop staat dat je zwanger bent en deze aan iemand cadeau doen en vragen of ze de puzzel in elkaar kunnen zetten.

Deze afbeelding komt van een Engelse website waar je dit kant en klaar kunt kopen, maar je kunt je eigen afbeelding ook laten drukken op een (houten) puzzel bij bijvoorbeeld de . 

Kortom er zijn heel veel manieren te bedenken waarop je je zwangerschap kunt aankondigen, van grappig, heel stylish tot een spelletje. Natuurlijk is het helemaal aan jou om te bedenken hoe je dit bijzondere moment wilt delen met je geliefden.