De kledingbieb voor baby's

Cadeaubon

Geef een duurzaam (kraam)cadeau en kies voor de BIEBY cadeaukaart. De cadeaukaart wordt feestelijk in een mooie half doorzichtige envelop verpakt samen plantbare confetti waar wilde bloemen uit groeien en gratis binnen 2 werkdagen bezorgd. Je kunt de cadeaukaart naar jezelf toesturen maar ook direct naar de persoon aan wie je hem cadeau wilt doen.

Kies een bedrag:
Vul een afgerond bedrag in, boven de €10.

In het winkelmandje


Algemene informatie

Een BIEBY cadeaukaart is een jaar geldig en is geldig om de gehele collectie inclusief verzendkosten. Je kunt zelf een afgerond bedrag kiezen (dus geen centen) van minimaal 10 euro en maximaal 250 euro per bon. Het bedrag op de bon hoeft niet in een keer opgemaakt te worden, maar het resterende saldo blijft beschikbaar bij een volgende aankoop. Na een jaar verloopt de tegoedbon en (resterend) saldo komt dan te vervallen.

Werkwijze

Om een aankoop te kunnen doen moet je inloggen op de site. Ben je nog geen lid dan kun je je hier gemakkelijk registeren.  Je hebt hier ook de mogelijkheid om meerdere verzendadressen toe te voegen (om de bon bij iemand anders te laten bezorgen). Het is ook mogelijk om de bon digitaal te versturen, neem dan na het betalen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bieby.nl met het verzoek de cadeaubon digitaal op te sturen.