De kledingbieb voor baby's

Huren & betalen

Je hebt bij BIEBY de vrijheid om zelf jouw kledingpakket samen te stellen. Je bepaalt zelf het aantal items, de staat (nieuw, zo goed als nieuw of gebruikt) en de periode. 

PRIJZEN
Per gebruiksstaat (nieuw, zo goed als nieuw en gedragen) hanteren we verschillende huurprijzen. De prijzen voor het huren liggen tussen de 5% en 20% van de winkelprijs per periode van 4 weken. Je kunt alle prijzen vinden in de tabel naast de producten. Voor een nieuw item wat nog nooit gedragen is betaal je meer dan voor een item wat al een keer is uitgeleend. Je krijgt korting als je vooraf besluit een item langer te lenen dan 4 weken.

HUURPERIODE
Jouw huurperiode gaat in op de dag dat jouw pakket wordt bezorgd of waarop de eerste leveringspoging is gedaan. Vanaf dat moment start de periode van 28 dagen (4 weken). Op de dag nadat deze afloopt, dag 29, stuur je je pakketje retour. Als je vooraf kiest om een item langer te lenen geldt uiteraard deze leentermijn (8 of 12 weken) voor het retour sturen.
Je kunt de retourdatum terugvinden door in jouw account naar jouw bestellingen te gaan en daar een factuurnummer aan te klikken.  

LANGER HUREN
Je huurt de items voor een periode van minimaal vier weken maar je kunt de kledingstukken ook langer houden. Je kunt via de site vooraf een langere huurperiode kiezen van 8 of 12 weken tegen een voordelig tarief.
Je krijgt namelijk bij een huurperiode van 8 weken, 1 week korting.
Bij een huurperiode van 12 weken krijg je een korting van 3 weken 
(Je betaalt voor 9 weken maar mag de kledingstukken 12 weken houden).

Ook kun je de artikelen na afloop van de afgenomen huurperiode langer houden. Je betaalt dan een daghuur per item. De prijs voor daghuur is 1/28 van de huurprijs per 4 weken.
Bijvoorbeeld: een broekje wat je 4 weken huurt voor €7 kost na afloop van deze periode €0,25 per dag dat je deze extra huurt.

De daghuur brengen we achteraf via een maandfactuur in rekening en kun je via overschrijving aan ons overmaken.

BETALEN
De bestelling die je plaatst en de periode die je vooraf kiest (minimaal 4 weken) reken je vooraf af via iDeal. Als de kledingstukken bevallen of nog passen kun je ze langer houden dan de periode waarvoor je hebt betaald. We rekenen daar dan de daghuur voor en sturen je achteraf een (maand)factuur.