De kledingbieb voor baby's

Verzenden & retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN
De kosten voor een levering zijn 5 euro per zending, dus voor het ontvangen en het retourneren van je pakket betaal je 10 euro.

Bestel je voor een bedrag boven de 25 euro dan zijn de retourkosten voor onze rekening. Bestel je voor meer dan 50 euro dan zijn de verzend- en retourkosten gratis.

Een retourlabel ontvangen je van ons via de mail vlak doordat de huurtermijn is afgelopen. Wil je ruilen of eerder retourneren stuur dan een mail naar info@bieby.nl  dan sturen we het retourlabel naar je toe.

Per zending krijg je 1 retourlabel, besluit je een gedeelte retour te sturen en overige items langer te houden dan zijn de kosten voor die extra retourzending voor je eigen rekening, tenzij je het combineert met een retourzending van een nieuwe bestelling.

Retourpakketten kunnen gestuurd worden naar

BIEBY
Postbus 59071
1040 KB AMSTERDAM

VERWACHTE LEVERTIJDEN
Bestellingen die op zondag tot en met donderdag voor 17:30 uur binnenkomen worden de volgende dag verzonden via PostNL. Bestellingen die op vrijdag en zaterdag worden gedaan worden op maandagochtend verzonden. Naar verwachting wordt het pakket de daaropvolgende bezorgdag door PostNL aangeboden. PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. De leentermijn gaat in op het moment dat het pakketje wordt bezorgd dus niet op de bestel- of verzenddatum

TE LAAT OF KWIJT
Als een item niet op tijd bij ons binnen is, rekenen wij de daghuur van het item door. Deze staat ook per item vermeld op de website. Als je een bewijs kunt overleggen dat het item wel op tijd verzonden is met een pakketservice dan vervallen de extra kosten.

Raak je een item kwijt, wordt het gestolen of ontvangen we het niet retour dan rekenen we daar de huidige dagwaarde van het item voor en sturen je daarvoor een factuur. Met deze factuur kun je overigens ook het bedrag van je verzekering weer terugvragen in het geval van diefstal.

ANNULEREN/RETOURNEREN
Je hebt het recht om binnen 14 dagen je items retour te sturen. Retourneren mag bij items waarvan het BIEBY label niet is verwijderd. Je kunt je retour aanmelden via retour@bieby.nl. Vermeld daarbij je ordernummer en stuur vervolgens de items in de originele verpakking terug naar het volgende adres:

BIEBY
Postbus 59071
1040 KB AMSTERDAM

Het bedrag wordt binnen 14 dagen nadat we de items hebben ontvangen teruggestort inclusief verzendkosten. Indien je gebruik hebt gemaakt van een cadeaukaart wordt het bedrag via een nieuwe cadeaukaart teruggestort.

NB: De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.