De kledingbieb voor baby's

Waarom?

VERANTWOORD LENEN

Als we maar blijven kopen en weggooien, heeft dit op den duur grote gevolgen voor de leefomgeving van onze kinderen. Door het duurzame concept van BIEBY is er minder productie en daarmee minder belasting van het milieu nodig. Dit betekent een betere leefomgeving voor je kids!

Door te lenen in plaats van te kopen help je om:

  • Het waterverbruik voor kledingproductie te verminderen
  • CO2 uitstoot te verminderen
  • Eerlijke productie te stimuleren (dus geen kinderarbeid!)

Des te meer mensen gebruik maken van een kledingstuk des te meer er wordt bespaard.

BETAALBAAR

Gemiddeld genomen kost een garderobe van een baby, bestaande uit 15 stuks (excl rompers, sokken en slabbetjes) geproduceerd op een eerlijke en duurzame manier ongeveer 450 euro per maat. Bij BIEBY kun je deze collectie lenen vanaf 45 euro bij gedragen items tot 90 euro bij nieuwe items per maand. Ervan uitgaande dat een maat gemiddeld 3 maanden wordt gedragen kun je tot 70% besparen door te lenen in plaats van te kopen (en voor kleinere maatjes, waar ze nog sneller uitgroeien, kun je zelfs meer dan 80% besparen).

EERLIJK EN ORGANISCH

In onze collectie vind je alleen maar merken die zijn getoetst of bewust en duurzaam bezig zijn. Dit betekent dat ze een eerlijk loon betalen aan arbeiders en zoveel mogelijk werken met duurzame en organische materialen. BIEBY heeft de doelstelling om binnen 2 jaar alleen maar items aan te bieden die gemaakt zijn van organisch materiaal (GOTS).

GEMAKKELIJK

Met BIEBY heb je altijd kwalitatieve en hippe kleding die past, die je gemakkelijk kunt bestellen en retourneren en heb je geen oude kleding, waar je iets mee moet doen.