De kledingbieb voor baby's

PERS

Op deze pagina kun je beeldmateriaal en persberichten downloaden. Mochten er meer vragen zijn of wil je een interview aanvragen dan kun je een e-mail sturen naar diane@bieby.nl.

OVER BIEBY
BIEBY is de online kledingbibliotheek voor kinderen met maat 50 tot en met 92, waar je duurzame en kwalitatieve kleding huurt in plaats van koopt.

HOE WERKT HET
Op bieby.nl wordt een uitgebreide collectie aangeboden van duurzame en kwalitatieve kindermerken in de maten 50 tot en met 92. In plaats van items te kopen, worden de kleren ‘geleend’. Ouders en verzorgers kunnen de items zo lang lenen als ze willen (met een minimum van 4 weken) en kunnen het wisselen voor andere items zodra ze te klein zijn of ze toe zijn aan iets anders. BIEBY biedt de keuze uit kledingstukken in drie prijsklassen: nieuwe ongedragen items, zo goed als nieuwe items die slechts enkele malen zijn gedragen en gedragen items. Zodra de items retour komen worden ze professioneel gereinigd en gecontroleerd voordat ze opnieuw worden verhuurd.

FASHION FORWARD
Duurzaamheid, natuurbehoud en verantwoord produceren staan bij de inkoop voor BIEBY voorop. Naast natuurlijk mode want wat is er nou leuker dan dat je eigen mini altijd fashion forward voor de dag komt? Daarom stylen we iedere dag een look met items uit de collectie van BIEBY die we op social media plaatsen en ontwikkelen we op deze manier een collectie duurzame en modieuze looks.

Persberichten zijn te vinden onder de afbeeldingen. Het laatste persbericht lees je hier

AFBEELDINGEN
Klik op de links onder de foto’s om ze in hoge resolutie te downloaden. Foto’s zijn voor redactionele doeleinden rechtenvrij te gebruiken met de vermelding:

foto BIEBY – www.bieby.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten